Nätverksmöte den 6 september – Storytelling

Storytelling var ämnet för dagens nätverksmöte. Många gäster bidrog till en härlig energi och visst kunde det märkas att vi haft sommarledigt och att längtan till att nätverka var hög.

Det bjöds på spännande sammankopplingar mellan olika deltagare som såg möjligheter att göra något tillsammans.

Lena från Enkel träning gjorde en kortare djupdykning i sin affärsidé att vara personlig tränare som kommer till dig. Lena som har tränat i hela sitt liv och också är en utbildad personlig tränare ser som sitt kall att göra träning enkel. Det är ju som bekant träningen som bli av, som är värt något.
Lena hjälper dig och företag att hitta en form som inte kräver gymkort och snygga kläder. Som redskap hittar ni något som finns i din närmiljö, där du vill bedriva din träning. I parken, på väg till/från jobbet, där du bor eller så kommer Lena och hämtar upp dig och dina arbetskollegor på lunchrasten.

Lena anordnar också träningsresor, nästa går till Grekland i oktober.

Storytelling – inspiration av Ulrika Nybäck

Ulrika från Stockholm Creative partner brinner verkligen för begreppet Storytelling. Och hon lever sitt begrepp. Vi fick en inspirerande föreläsning som triggade känslor som gjorde många av oss så berörda att vi vill lära oss mer.

Just syftet med att bjuda in olika externa talare som besitter en kunskap och erfarenhet vi andra saknar. Och i sann nätverksanda så delade Ulrika på sin kunskap. Och vi vill väl alla ha fler, trogna kunder. Kunder vi gillar att samarbeta tillsammans med. Kunder vi bygger en framtid med. Alltså måste vi beröra, plocka fram det ärliga och genuina som berör.

En konst, ja visst, när jag inte behärskar det. Men det gjorde Ulrika som också håller en del öppna workshops. Håll utkik på Stockholmcreativepartners hemsida för datum och plats.

Passion och driv – ja sannerligen lever Ulrika som hon lär.