utbildningsfilm

1 november – nätverksmöte med föreläsning

Affärsnätverksmöte den 1 november med extern föreläsare Conny Trygg från Mediaeffekt.

Tack alla som deltog i ytterligare ett härligt nätverksmöte.
Speciellt tack till alla gäster och till vår föreläsare Conny Trygg  som bl.a. producerar utbildningsfilm.

Trots höstlov och snöstorm utanför så var vi ett härligt gäng som fyllde rummet med värme och inspirerande utbyten av olika affärsidéer.

Ytterligare några nya kontakter och företagare som avser att gå med som medlemmar. Och det ser vi fram emot, lära känna nya personer som vi kan hjälpa med affärskontakter och skapa affärsmöjligheter.

Vi fick en liten fördjupning i vad Anders från Mobila system gör. Huvudsakligen bygger och underhåller Anders hemsidor till små och medelstora företag. Affärsmodellen är ett abonnemang med fast kostnad varje månad, som ett mobilabonnemang ungefär.

Anders bygger hemsidan och ser till att den är uppdaterad och inte blir hackad och virusangripen. Känner du någon som behöver en grundläggande hemsida som lever och förändras så kontakta Anders

Vår externa föreläsare Conny Trygg från Mediaeffekt berättade hur de själva har gjort för att hamna på andra och tredje plats på Google med de sökord de har valt, bla utbildningsfilm. Conny berättade att de tom fått affärer från stora aktörer som hittat dem genom att Googla.

Conny slår ett slag för film som ligger på youtube kanal för att få högre hitrate från Google. (Youtube ägs av Google)
Här hittar du deras Youtube kanal. 

Mediaeffekt bloggar också för att få upp hitrate.

Tack Conny för en hands-on föreläsning med bra exempel.