tålamod

Tålamod, hur mycket har vi?

Tålamod

Tålamod, nytt år och det är ett naturligt tillfälle att reflektera över var jag befinner mig i mitt företagande, och vad som händer runt omkring mig.

Teknik och dess olika tjänster blir fler och det påverkar våra beteende. Vi vill hinna med mycket, vill vara uppdaterade, kunna och finnas där våra kunder finns.

Jag hittade en lista, gillar listor 🙂 21 heta trender 2018 och fastnade för nummer 4….

4. Kortlivat- och kort innehåll
Tålamodet krymper och kravet på snabbhet ökar. Snapchat har förändrat beteendet för en stor grupp användare. Innehållet visas bara under 24 timmar och troligen kommer vi få se andra kanaler anpassa sig till detta nya beteende. Även formaten kommer bli kortare. Google, Facebook, Fox och Youtube har alla presenterat satsningar på 6 sekunders reklamfilmer. Användaren vill ha snabbare innehåll. Vi kommer troligen få se kortare och intensivare reklamfilmer – vilket ställer helt nya krav på hur man berättar varumärkets budskap på endast 6 sekunder.

Det stämmer på mig, jag har inte så stort tålamod att söka och hitta det som intresserar mig. Förväntar mig att få relevant urval när jag söker på Google och jag lägger mindre tid på de olika sociala kanalerna. En snabb titt och det jag missar, det missar jag.

Hur ska vi tänka runt våra egna affärsidéer för att dra någon nytta av detta?!

Baksidan av myntet kan ju faktiskt innehålla fantastiska möjligheter om jag vågar tänka i nya banor.
Service tror jag är en bra utgångspunkt. Om mina kunder har kort tålamod behöver jag ha ännu högre servicegrad och göra deras liv så enkelt som möjligt.

Hela listan hittar du här

Vilken är din favorit?

Anna-Carin